top of page
Pieter_Bruegel_the_Elder1200.png

Binnenkort weer een spelletje spelen

Pieter Brueghel de Oude, Kinderspelen

Hallo Jaap,

Vorige week vrijdag 18 december ben ik geopereerd en de plaatjes en schroeven vormen een mooie  stelling.Zo, ik was een tijdje uit de lucht. Dank voor je bericht en het betekend dat je nog niet alles kunt doen wat je wilt. Volhouden dus.

KnieSpark.png
choco500.png

Jammer om te horen dat je net als veel COVID-19 patiënten last hebt van vermoeidheid en moeite met opgang komen. Krijg je nog wel fysiotherapie?

Goed aan je  algemene conditie werken. Lekker wandelen of fietsen starten met tegenwind. Heerlijk genieten van een frisse neus en thuis een warme chocolademelk.

Kerst 2020

Vorige week ben ik met kerst een dagje thuis geweest. Helaas moest ik daarna in isolatie. Morgen de laatste dag van de vijf. Fout in de communicatie. Vijf andere bewoners moesten ook in isolatie na het kerstbezoek.

Na jouw snelle vertrek hier uit het verpleeghuis zijn er nog diverse schakers langsgekomen. Onder andere een zekere Paul, competitie- en toernooi schaker, lid van twee schaakverenigingen. Tsja, helaas maar een schaakpartij met zoveel geweld kon ik niet op. Hij was snel weer weg. Verder nog Piet, een oude conrector met dementie maar goede schaker, gymleraar Jan, die heel bijzondere kijk op de wereld heeft, met gebroken heup. Best wel een aardig groepje die elke avond om zeven uur aan het schaken of dammen was.

Paul-Emanuel-Gaisser-The-game-of-chess.j

"The game of chess"

Paul Emanuel Gaisser

Hollands-oudejaars-slapen

Voor nu Jaap, hou je haaks en ga lekker oefenen met wandelen, fietsen en natuurlijk schaken. Dan spelen we snel weer een potje...

Een fijne jaarwisseling, waarschijnlijk val je net als de rest in het land, halverwege in slaap, maar om vijf voor twaalf wordt je vast wel wakker gemaakt.

Groet, Willem

monkey.png

Willem Fischer

Ledeganckplein 15-D

2524 CP Den Haag

+31 (0)6 39 751 290

bottom of page