top of page
Pieter_Bruegel_the_Elder1200.png

Pieter Brueghel de Oude, Kinderspelen

Binnenkort weer een spelletje spelen

Hallo Jan,

Vorige week vrijdag 18 december ben ik geopereerd en de plaatjes en schroeven vormen een mooie  stelling. Hierdoor was ik een tijdje uit de lucht. Hopelijk gaat het ook snel bij jouw de goed kant op al heb ik vorige week begrepen dat het best gecompliceerd is. Donderdag 31 december ben ik weer in het ziekenhuis voor controle en hechtingen verwijderen. Misschien kan ik er een horror filmpje van maken...

KnieSpark.png
choco500.png

Van je dochter Inge hoorde ik dat de operatie goed was gegaan. Maar na röntgenfoto's helaas toch bleek dat de schroeven niet zo zaten zoals bedacht en dat je nu rustig en bedachtzaam te werk moet gaan. Oppassen dus, je bent een gewaarschuwd mens... Een pech geval en dat je misschien zelfs opnieuw geopereerd moet worden om het recht te trekken.

Kerst 2020

Vorige week ben ik met kerst een dagje thuis geweest. Helaas moest ik daarna in isolatie. Morgen de laatste dag van de vijf. Fout in de communicatie. Vijf andere bewoners moesten ook in isolatie na het kerstbezoek.

Na jouw snelle vertrek hier uit het verpleeghuis zijn er nog diverse schakers langsgekomen. Onder andere een zekere Paul, competitie- en toernooi schaker, lid van twee schaakverenigingen. Tsja, helaas maar een schaakpartij met zoveel geweld kon ik niet op. Hij was snel weer weg. Natuurlijk Arthur, die jouw mist omdat hij je een goede schaker vindt en je opmerking over de knikkende knieën brilliant vond. Best wel een aardig groepje die elke avond om zeven uur aan het schaken of dammen is.We missen je gezelschap!

Paul-Emanuel-Gaisser-The-game-of-chess.j

"The game of chess"

Paul Emanuel Gaisser

Oudhollands nieuw-jaar-slapen

Voor nu Jan, hou je haaks en ga lekker oefenen met wandelen, fietsen en natuurlijk schaken. Dan spelen we snel weer een potje...

Een fijne jaarwisseling, waarschijnlijk val je net als de rest in het land, halverwege in slaap, maar om vijf voor twaalf wordt je vast wel wakker gemaakt. Jullie allemaal een fijne jaarwisseling en volgend jaar gaan we er met z'n allen weer hard tegenaan.

Groet, Willem

bottom of page