top of page

Dit ben ik 

Anker 1

Natuurlijk wil ik iets over mezelf vertellen, wat ik in mijn vrije tijd doe. Wat ik doe, wat ik meemaak en wat ik graag wil. Mijn naam: Willem Fischer

 

Ongeluk

Na een verkeersongeluk kan ik slecht lopen. Ik maak daarom gebruik van een rolstoel. Ik heb bijna 20 jaar bij KRUIT communication-design, gewerkt. Eerst in Woerden daarna in Montfoort, waarna we geëindigd zijn in Den Haag. Het bedrijf is gestopt en ieder is zijn eigenweg ingeslagen. Ik heb bij Kruit aan diverse projecten gewerkt. Een enkele voorbeelden zijn: Jaarverslagen, magazines, huisstijlen, bedrijfsvideo’s.

Carola

Pim

Koen

Familieleven

Samen met met vrouw en onze twee zonen wonen we in Boskoop. Carola, mijn vrouw werkt in Rotterdam. Ze heeft een succesvol blog, carolabaktzoethoudertjes (december 2017 over de 100.000 unieke views). Wanneer je wat wilt bakken moet je beslist een kijkje nemen en je later inspireren. www.carolabaktzoethoudertjes.nl

 

Pim onze oudste zoon studeert Bedrijfseconomie – derde jaars – aan de Hoge School in Den Haag. Hij heeft in één jaar zijn propedeuse gehaald en daar zijn we trots op. Nu loopt hij stage bij een bedrijf op Mauritius voor vier maanden. Je kunt hem volgen op www.pimfischer.nl
 

Koen onze jongste zoon is geslaagd voor zijn mavo diploma en gaat verder op de havo. Hij doet dit jaar eindexamen aan het Erasmus College in Zoetermeer en ook daar zijn we trots op. 

Henk

Gerald

Arthur

Vrije tijd

Zeilen is altijd al een hobby van mij geweest. Begonnen in een lelievlet van de zeeverkenners, daarna in een schakel, een zalmschouw naar de flying junior. Tegenwoordig samen met zeilmaat Henk zeilen in een kielboot, een oude BM-er (16 kwadraat). Elke zondag om half tien varen we met de zeilboot de Westeinder op.

Onderhoud

We onderhouden de boot zelf. Dus elk jaar de averij herstellen en het hout lakken. Het onderschip wordt stee vast elk jaar door Gerald in de anti-fouling gezet. 
Arthur zeilt zeker één keer per seizoen mee. Trouwens wanneer je zin hebt om te zeilen kun je een opstap afspraak maken…

Boskoop

BBQ

Zomer

Koken

Een ander hobby is koken wat ik met veel plezier doe. Op de markt verse producten vinden en dan klaar maken. Familie en vrienden lekker verwennen. De zomer lonkt en dan is het tijd om 's avonds na het werk de bbq aan te steken. Lekker in Boskoop met familie en vrienden en wanneer het niet te hard waait zetten we de vuurkorf er bij aan. Kunnen we lekker lang buiten blijven zitten.

Koken
Varen met de boot van Joost. Een echte Busch, de Poor man's Riva...

Schaken

Vier keer per jaar schaken we. Maar voordat er geschaakt wordt genieten we van een diner. We schaken in Amsterdam, Utrecht en hier in Boskoop. 

In Amsterdam maken we voor de schaakpartij een vaartocht op de Yburg650 van Joost. Zijn samen met vrienden gemaakte "Poor mens Riva". De schaakpartijen zijn altijd erg spannend, omdat iedereen wil winnen.

bottom of page